Delovna oblačila za vsakogar

Po dveh uspešnih kolekcijah delovnih oblačil JAMES & NICHOLSON lansirala nova delovna oblačila in s tem razširila ponudbo za vse ciljne skupine v delovni industriji. Navadne barve, pomanjšane, kakovostne.


V tej kolekciji delovnih oblačil so uporabljene samo visokokakovostne zadrge YKK in praktični pripomočki, kot so odsevni okrasni elementi iz 3M.

100% PRAKTIČNI PRISTOP

Zbirka je bila 100-odstotno razvita skupaj z obrtniki
Praktičnost oblačila in tudi športna
Zasnovana in izvedena v novih barvnih kombinacijah.

 

Izbira velikosti delovnih oblačil

Če želite biti dobri v svojem poslu, potrebujete primerno opremo. Delovna oblačila se morajo popolnoma prilegati, da jo lahko nosi 100%  vsak uporabnik pri svojem delu.


To je bil razlog, da smo povečali svoje velikosti. Naj bo močnega stasa ali vitke silhuete, naj bodo kratke ali dolge noge: Zdaj vsakdo najde svojo popolno velikost!

Delovna oblačila James & Nicholson

Delovna oblačila za moške in ženske


Ne glede na to ali so ženske, moški, obrtniki ali samozaposleni, James & Nicholson ima novo razširjeno ponudbo raznolikosti in katera ustreza najvišjim standardom kakovosti in ostalih ustreznosti.  Uporabnik ima odlično svobodo gibanja in zagotavljanja varnost.

Celovita kolekcija delovnih oblačil je idealna izbira za vsakodnevno delo v številnih delovnih situacijah in tudi ostalih.

 

Delovna oblačila James & Nicholson

Prijava na e-novice

Z našimi brezplačnimi e-novicami vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah in novostih.