DASSY - Notranja dolžina nog

Mesure inside leg length

Notranja dolžina nog

Večina delovnih hlač DASSY je na voljo v treh različnih dolžinah nog: Standardna (običajna), Minus (kratka) in Plus (dolga). Zahvaljujoč posebnemu velikemu zavihku lahko vsak izdelek enostavno podaljšate za 5 cm.

STANDARD
Notranja dolžina nog STANDARD je 81 cm s 5 cm velikim podstavkom. To omogoča, da se hlače enostavno podaljšajo do največ 86 cm.

MINUS (kratko)
MINUS notranja dolžina nog je 75 cm s 5 cm velikim spodnjim robom. To omogoča, da se hlače enostavno podaljšajo do največ 80 cm.

PLUS (dolgo)
Notranja dolžina nog PLUS je 87 cm s 5 cm velikim spodnjim robom. To omogoča, da se hlače enostavno podaljšajo do največ 92 cm.

Izmerite notranjo dolžino nog od mednožja do želene dolžine (kot je na risbi). Stojte pokončno.

NASVET: Ni priporočljivo meriti lastne dolžine nog. Zaradi preklona, bi bil rezultat napačen. Najbolje, da prosite za pomoč nekoga drugega!

Možnost nastavitev delovnih oblačil

Delovna oblačila - Dodatne nastavitve

 

Vse delovne hlače, kombinezoni in naramnice imajo posebno nastavitev spreminjanja dolžine hlač. To pomeni, da se hlače zlahka podaljšajo: odvežete samo en šiv v spodnjem delu in pridobite 5 cm dodatnih (približno 2 palca)! Podaljšane hlače so zaradi velikega spodnjega dela še vedno lepo dovršene.

* DASSY® KNOXVILLE Stretch jeans s kolenskimi žepi nimajo te nastavitev.

VIDEO: Povezava do video vsebine>


Prijava na e-novice

Z našimi brezplačnimi e-novicami vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah in novostih.