Delovna oblačila za varno delovno mesto

Ponudba delovnih oblačil, delovne obutve, majic in ostalih oblačil priznanih blagovnih znamk. Velika izbira delovnih oblačil, delovnih hlač, delovne obutve. Ugodne cene in hitra dobava. Pestra izbira majic, polo majic in športnih oblačil. Srajce, puloverji, jope, kravate, predpasniki, hlače, flisi, vetrovke, brezrokavniki, sofshell, jakne, brisače, kopalni plašči, kape, rokavice, šali, nahrbtniki, torbe, dežniki in delovna oblačila.

 

Delovna oblačila Delovne obleke Delovne hlače Kratke delovne hlače Delovni kombinezon Delovne jakne Predpasniki Delovni brezrokavniki Delovni flisi Delovni kombinezoni Odsevna oblačila Delovne majice Delovne polo majice Delovne nogavice Delovni predpasnik Delovne kape

 

Delovna obutev Delovni čevlji  Nizki delovni čevlji  Polvisoki delovni čevlji Delovne nogavice

Cene v spletni trgovini ne vsebujejo DDV-ja.

Delovna oblačila, delovne hlače in delovni čevlji.

Delovna oblačila so eden izmed najbolj pomembnih elementov za dobro počutje, varnost in kakovostno izvedeno delo na samem delovnem mestu in to v kateri koli panogi.
Z pravo izbiro delovnih oblačil lahko kljubujete izredno slabim vremenskim pogojem na vašem delovnem mestu.
Delovna oblačila pri TOPA so vrhunske kakovosti, pripravljena samo za vas, od priznanih proizvajalcev, ki so strokovnjaki na svojem področju. Oblačila za delo so certificirane v skladu z evropskimi standardi zaščite in jih lahko uporabljate na različnih delovnih mestih in področjih.

 

Delovna oblačila znamke James & Nicholson

Če hočete biti profesionalni na svojem področju je James & Nicholson prava blagovna znamka ki ponuja primerno opremo. Delovna oblačila se morajo popolnoma prilegati vaših zahtevam, da je zaposleni v podjetju 100% fokusiran na svoje delo. Kolekcije so bile razvite skupaj z obrtniki za 100% praktičnost, športno zasnovo in izvedbo v novih barvnih kombinacijah. Uporabljene so visokokakovostne zadrge YKK in praktični pripomočki kos na primer okrasni elementi iz 3M. Celovita kolekcija delovnih oblačil je idealna za več vrst poklicev in delovnih situacijah. Poglejte si ponudbo delovnih oblačil na naši spletni trgovini.

  

 

Nudimo tudi vezenje in tisk na delovna oblačila

Pri vseh naših delovnih oblačilih vam lahko poleg svetovanja o pravem nakupu delovnega oblačila za vaše področje nudimo tudi storitev vezenja ali tiska. Na podlagi tega vam opremimo delovna oblačila še z vašim logotipom podjetja ali kakršno koli drugačno grafiko ji jo želite.

 

Vzdrževanje delovnih oblačil

Pri vseh delovnih oblačilih se morate ravnati v skladu z navodili za vzdrževanje saj samo na podlagi tega bodo oblačila ohranila dolgotrajnost, funkcionalnost in tudi samo zaščito. Na oblačilih so simboli in oznake na katerih so navodila za vzdrževanje kot so pranje, industrijsko pranje, kemično čiščenje, sušenje itd. Vsa navodila se mora upoštevati.

Prijava na e-novice

Z našimi brezplačnimi e-novicami vas bomo obveščali o aktualnih ponudbah in novostih.